top of page
  • Foto van schrijverCarla

Carla gaat bloggen!

10 miljoen Zweden weten wat lekker is!

Hallo mijn naam is Carla Visch en nadat ik 20 jaar in Zweden heb gewoond ben ik al weer 15 jaar terug in Nederland

Hier heb ik verschillende koffie zaakjes opgezet, waar je heerlijke Zweedse dingen kan eten. Mijn ❤️ ligt kwa lekker eten en snoepen nog wel in Zweden. Ik loop dus al een tijdje rond met het idee dit met jullie te delen. En bloggen is natuurlijk een hele mooie en leuke manier daarvoor. Ik wil jullie ook meer kennis geven over de Zweedse keuken en zijn tradities.

Het begon natuurlijk al na kerst met de Semla dat heerlijke zoetje broodje wat 7 weken voor Pasen te koop is. Maar zoals met vele tradities komen ze steeds sneller en langer. Semla eet je vanaf 7 weken voor Pasen maar dat valt natuurlijk ieder jaar anders.

En tegenwoordig vind je ze al vanaf 2e kerstdag en ook in veel inspirerende variatie wat natuurlijk heel leuk is.

Ik ga dingen uitwerken die ik graag wil delen, recepten en bereidingen en maak daar ook foto’s van. Deze plaats ik van tijd tot tijd op m’n blog.

Ik ga m’n verleden en mijn toekomst met jullie delen en ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven als ik.

Pasen is de tijd die nu aanbreekt dus ik wil wat paas recepten maken. Van eierpunch (äggtoddy), gevulde eieren tot ingelegde haring (stömming). Kortom hou me in de gaten.

Tot snel Carla of zoals ze in Zweden zeggen hejdå ( zoiets als houdoe).

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Uit eten!

Comments


bottom of page